Verzekeringen

Wat biedt Jurimmo als verzekeringsmakelaar?

Naast het Jurimmo Syndicusbeheer is Jurimmo Verzekeringen de grootste interne bedrijfscomponent, waarbij het zich als onafhankelijke verzekeringsmakelaar inzet voor zowel particulieren als professionelen. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning inzake verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten, alsook onze verschillende financiële diensten.

Jurimmo werkt op basis van specifieke noden en behoeften. Centraal staat de financiële situatie van de klanten, de risico’s die ze lopen en de wensen die ze hebben – zowel nu als in de toekomst. Jurimmo brengt deze in kaart om vervolgens een aanbod te creëren dat de grootst mogelijke zekerheid en zorgeloosheid biedt.

Om uw optimaal van dienst te zijn, krijgt u via de volgende link toegang tot ons gepersonaliseerde verzekeringsplatform, waarbij de belangrijkste componenten van onze verzekeringsdienst op een toegankelijke, verstaanbare manier worden uitgelegd.

Polissen

%

Snelle & goede schadeverwerking

Jaar onafhankelijk makelaar

Waarom Jurimmo als verzekeringsmakelaar?

Door te kiezen voor Jurimmo als verzekeringsmakelaar, hebt u de garantie op een kwalitatieve, snelle en efficiënte dienstverlening. Als makelaar beantwoordt Jurimmo aan zeer strikte criteria:

  • Jurimmo is geregistreerd als verzekeringsmakelaar bij de FSMA (Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen)
  • Als verzekeringsmakelaar beantwoordt Jurimmo aan alle wettelijke en deontologische plichten op het gebied van opleiding, financiële draagkracht voor makelaars in verzekeringen
  • Jurimmo is 100% onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappijen waardoor uw belangen zonder compromissen worden verdedigd

Klanten

Medewerkers

Kantoor

Jaar ervaring

Jurimmo: de buur die uw gemoedsrust verzekert

Als makelaar volgt Jurimmo uw mijlpalen vanaf de zijlijn. We weten graag wat u bezighoudt, wat uw plannen en dromen zijn. Die persoonlijke band maakt dat we u correct én juist advies geven alsook dat we de beste deals voor u vinden: oplossingen die bij u, uw situatie én uw budget passen. Gaat het toch even mis? Bel ons – meteen. We staan paraat om u snel schadeloos te stellen.

 

U bent reeds klant?

Klik hier  om in te loggen op de webpagina van uw gebouw.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan 

Vraag uw persoonlijke, vrijblijvende offerte aan door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Aansluitend ontvangt u een gepersonaliseerd overzicht met een vergelijking tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen en hun tarieven.

 

Onze partners