Privaatbeheer

Wat is Privaatbeheer

​Indien u een of meerdere eigendommen in uw bezit heeft en u wenst het beheer van uw onroerende goederen uit te besteden, dan kan Jurimmo u helpen als rentmeester en u t.o.v. de huurders vertegenwoordigen.
De taak van de rentmeester is zeer gevarieerd en bestaat niet louter uit verhuren van een onroerend goed. De rentmeester is tevens verantwoordelijk voor:
  • Het opstellen van huurcontracten, plaatsbeschrijvingen en huurwaarborgen.
  • Afsluiten van verzekeringscontracten, toeleveringscontracten, personeelscontracten, ed.
  • De inning van de huur, opvragen van de provisies, betalen van de rekeningen, aanmanen van wanbetalers.
  • Jurimmo kan ook indien nodig juridische procedures opstarten en juridische geschillen opvolgen.
  • Opvragen van offertes,…
  • Opvolgen van technische problemen in het gebouw.
Vanaf 1 januari 2019 is het nieuwe woninghuurdecreet van toepassing, lees er hier alles over

Overeenkomsten

%

Snelle & goede schadeverwerking

Gebouwen

Waarom Jurimmo als rentmeester?

Het DNA van Jurimmo is het ontzorgen van onze cliënten, deze visie trekken we door naar al onze diensten. Zo nemen we alle vastgoedzorgen weg van de vastgoedinvesteerders bij ons rentmeesterschap.

Zo bieden wij, als rentmeester, een totaalpakket voor het privaatbeheer van uw vastgoedinvestering. De rentmeesters van Jurimmo houden zich voor u bezig met alles wat komt kijken bij een vastgoedinvestering. De verhuur, het technische, het financiële en administratieve opvolging van vastgoedinvesteringen zijn dagdagelijkse kost. Dit bewijzen we met al meer dan 30 jaar ervaring!

 Wij zetten in op het op de beleving van de klant. Een vlotte communicatie, een sterke transparantie en een efficiënt beheer is een formule tot succes. Investeerders kunnen bij ons terecht voor verhuur, plaatsbeschrijvingen, opmaak van huurcontracten, financiële opvolging, vastgoed portfolio analyse, aankoop/verkoop van hun vastgoed,…. Jurimmo is uw partner in de vastgoedsector!

Units

Gebouwen

Medewerkers

Jaar ervaring

Wat doet de Rentmeester?

​Indien u een of meerdere eigendommen in uw bezit heeft en u wenst het beheer van uw onroerende goederen uit te besteden, dan kan Jurimmo u helpen als rentmeester en u t.o.v. de huurders vertegenwoordigen.

Allereerst is het team gespecialiseerd in het optimaliseren van de administratie. Daarbij gaat het niet alleen om het opstellen van een huurovereenkomst, maar ook om het samenstellen van een plaatsbeschrijving, het opmaken van een overnamedocument van de nutsvoorzieningen, het verwerken van de huurwaarborg, enz.

Vervolgens waakt het team over de financiën van de opbrengsteigendom. De belangrijkste component hiervan is natuurlijk het innen van de maandelijkse huurgelden. Het team kijkt aan het begin van elke maand na of het correcte bedrag ontvangen werd en tikt een huurder op de vingers wanneer dat nodig is. Indien een huurder niet of nalatig betaalt, zet het team ook de nodige eerste stappen om deze via een gerechtelijke procedure alsnog te recupereren.

Tenslotte staat het team in voor het technische aspect van het privaatbeheer. Daarbij is het onze missie om de goede staat van de opbrengsteigendom ten allen tijde te garanderen. Denk maar aan een nazicht van de verwarming, een controle van de brandblusapparaten, enz.  Indien de huurder aansprakelijk is voor een bepaalde herstelling of verfraaiing volgt het team dit nauwgezet op.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan 

Vraag uw persoonlijke, vrijblijvende offerte aan door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Aansluitend ontvangt u dan een inleidende voorstelling van ons bedrijf én een duidelijk overzicht van onze taken met een corresponderende, berekende verloning op maat.

 

Onze partners